Een kijkje in een consumptie-laboratorium – François Blom

Een kijkje in een consumptie-laboratorium – François Blom

Een kijkje in een consumptie-laboratorium - François Blom

Boek- & projectomschrijving

François Blom ‘cuisinier te ’s-Hage’ is vermaard om de keur recepten in Moderne kookkunst. Ook bekend is De Indische rijsttafel, 222 recepten van een Indisch kokkie ‘bewerkt voor Holland’. Van zijn hand verscheen eind negentiende eeuw Een kijkje in een consumptie-laboratorium, practische handleiding en beproefde voorschriften ter bereiding van vruchtensappen, dranken en likeuren. In deze facsimile-uitgave van dit zeldzame boekwerkje staan 230 wenken voor de bereiding van dranken. Facsimile heruitgave van de eerste druk uit 1893. Een kijkje in een consumptie-laboratorium van François Blom is een uitgave van Uitgeverij Lalito. ISBN 9789491982026 paperback 120 pagina's. Bestellen bij Lalito.

Details boek & project

Categorieën


Project Date:

2022-03-09